REKLAMEBYRÅ

SKILT & DEKOR

WEBUTVIKLING

skilt & dekor

SKILT OG FOLIE

Et godt synlig skilt eller vindusdekor gjenspeiler og styrker din bedriftsprofil, og vekker mer oppmerksomhet. Vi designer, produserer og monterer alle typer skilt og vindusdekor. Alt fra små navnskilt og dørskilt, til større fasadeskilt med og uten lys, vindusfasader og totalskilting av kjøpesenter og større næringsbygg. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov. Vår produksjonsavdeling lager også store og små banners, klistremerker og plakater i alle størrelser og fasonger.

BILDEKOR

Bilen er et ypperlig sted å profilere din virksomhet eller produkter på. Den synes godt både når den er på veien og når den står parkert, og fungerer meget bra til merkevarebygging ettersom bildekor har lang varighet. 

Noen muligheter:

– Gjennomfarget folie for logo, tekst og striper i alle mulige farger
– Storformat print på hvit og transparent folie for dekorering av ditt kjøretøy med bilder/mønster
– Høykvalitets wrapping folie for helfoliering av kjøretøy

MESSESTANDS

Å delta på messer er en viktig del av det å profilere seg i markedet for sine produkter og tjenester. Messestandens utforming og oppbygging er forretningens ansikt utad i den tiden messen pågår. Det er derfor viktig å ha en uttrykk som vekker oppmerksomhet og trekker til seg dine kunder. Vi har lang erfaring med messestands, alt fra idé til siste hånd på verket. Også her nyter du som kunde godt av oss som en totalleverandør, ved at vi kan ta oss av planlegging, 3D-visualiseringen og design av standen. Vi snekrer, maler, lyssetter, dekorerer og styler.

Roland VG 640

Denne maskinen har en Cut & Print funksjon som gjør den glimrende til produksjon av klistremerker i alle størrelser og fasonger. Printer også på de fleste andre medier, som bannerstoff, transfer ol. Roland VG 640 bruker Eco solvent – blekk.

HP Latex

Denne er kjøpt inn med tanke på miljøet, og bruker vannbasert HP Latex-blekk. Med utskriftsoppløsninger på opptil 1200 dpi og seks blekkfarger er dette en maskin som leverer høy bildekvalitet, høy produktivitet, ubetjent drift og uovertruffen brukervennlighet.

Summacut p140

Dette er en ren foliekutter. Den skjærer gjennomfarget folie i alle tenkelige farger som vi får på rull fra våre leverandører. HP Latex maskinen er også satt opp mot denne maskinen slik at vi kan printe, laminere og skjære det meste.

KONTAKT OSS

Skriv gjerne noen ord til oss om du har en forespørsel, gi oss ros eller ris, eller om det er noe annet du lurer på...

Tlf: 333 99 400
Epost: post@ftr.no
Adr: Trudvangveien 71, 3117 Tønsberg
Org nr: 988 271 969 MVA