REKLAMEBYRÅ

SKILT & DEKOR

WEBUTVIKLING

skilt & dekor

SKILT OG FOLIE

Et godt synlig skilt eller vindusdekor gjenspeiler og styrker din bedrifts profil, og vekker mer oppmerksomhet rundt din bedrift. Vi designer, produserer og monterer alle typer skilt og vindusdekor. Alt fra små navnskilt og dørskilt, til større fasadeskilt med og uten lys, vindusfasader og totalskilting av kjøpesenter og større næringsbygg. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov. Vår produksjonsavdeling lager også store og små banners, klistremerker og plakater i alle størrelser og fasonger.

BILDEKOR

Firmabilen er et utmerket medie å profilere virksomheten sin på. Den synes godt i nærmiljøet der man holder til hver eneste dag, og fungerer bra til merkevarebygging ettersom den har lang varighet. Prisen er ikke mer enn for én liten avisannonse.

Noen muligheter:

– Gjennomfarget folie til logo, tekst og striper i alle mulige farger
– Storformat print på hvit og transparent folie for dekorering ditt kjøretøy med bilder/mønster
– Høykvalitets wrapping folie for helfoliering av kjøretøy

MESSESTANDS

Å delta på messer er en viktig del av det å profilere seg i markedet for sine produkter og tjenester. Messestandens utforming og oppbygging er forretningens ansikt utad i den tiden messen pågår. Det er derfor viktig å ha en uttrykk som vekker oppmerksomhet og trekker til seg dine kunder. Vi har lang erfaring med messestands, alt fra idé til siste hånd på verket. Også her nyter du som kunde godt av oss som en totalleverandør, ved at vi kan ta oss av planlegging, 3D-visualiseringen og design av standen. Vi snekrer, maler, lyssetter, dekorerer og styler.

DIGITAL SKILTING

Digitale displayer satt opp for å vise dynamisk informasjon til kunder, er en innsalgsmetode som har vist seg å være svært effektiv. Final Touch kan levere alt fra enkle nettbaserte visningsprogrammer der du selv har pc og skjerm, til komplette pakker for levende markedsføring på storskjerm. Skjermer, data og programvare for kontroll og nettverksutstyr. Samt produksjon av reklamespotter og annet innhold.

Roland VG 640

Denne maskinen har en Cut & Print funksjon som gjør den glimrende til produksjon av klistremerker i alle størrelser og fasonger. Printer også på de fleste andre medier, som bannerstoff, transfer ol. Roland VG 640 bruker Eco solvent – blekk, og er således forholdsvis miljøvennlig.

HP Latex

Denne er kjøpt inn med tanke på miljøet, og bruker vannbasert HP Latex-blekk. Med utskriftsoppløsninger på opptil 1200 dpi og seks blekkfarger er dette en maskin som leverer høy bildekvalitet, høy produktivitet, ubetjent drift og uovertruffen brukervennlighet.

Summacut p140

Dette er en ren foliekutter. Den skjærer gjennomfarget folie i alle tenkelige farger som vi får på rull fra våre leverandører. HP Latex maskinen er også satt opp mot denne maskinen slik at vi kan printe, laminere og skjære det meste.

Kontakt oss

Skriv gjerne noen ord til oss om du har en forespørsel, gi oss ros eller ris, eller om det er noe annet du lurer på…

Tlf: 333 99 400
Adr: Trudvangveien 71, 3117 Tønsberg
Org nr: 988 271 969 MVA


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ftrno/public_html/wp-content/themes/finaltouch/facebook-feed.php on line 52